Моето чудовишно семејство

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Моето чудовишно семејство

Семејството Вишбон е далеку од среќно семејство. Во обид да го поврзе семејството, мајката Ема планира весела ноќ. Но, нејзиниот план тргнува наопаку кога злобната вештерка ги проколнува и ги претвора сите во чудовишта.

Оригинален наслов: Happy Family
Почеток на филмот: 26.10.2017
Траење на филмот: 99 Минути
Земја / година: DEU/2017
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура
Режија: Holger Tappe
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D

Содржина

Семејството Вишбон е далеку од среќно семејство. Во обид да го поврзе семејството, мајката Ема планира весела ноќ. Но, нејзиниот план тргнува наопаку кога злобната вештерка ги проколнува и ги претвора сите во чудовишта.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.