Чувари на галаксијата дел 2

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Чувари на галаксијата дел 2

Додека во позадина свири „Страшно добар микс #2“, Марвеловиот „Чувари на галаксијата дел 2“ продолжува со авантурите на тимот со што ги откриваат тајните мистерии за вистинските родители на Питер Кил.

Оригинален наслов: Guardians of the Galaxy Vol. 2
Почеток на филмот: 04.05.2017
Траење на филмот: 139 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Акција, Научна фантастика
Глумци: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan
Режија: James Gunn
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Додека во позадина свири „Страшно добар микс #2“, Марвеловиот „Чувари на галаксијата дел 2“ продолжува со авантурите на тимот достигнувајќи ги најдалечните делови од космосот. Борејќи се за да го зачуваат своето ново формирано семејство, Чуварите ги откриваат тајните мистерии за вистинските родители на Питер Кил.Старите непријатели стануваат сојузници, а омилените ликови од класичните стрипови ќе се приклучат на помошта додека Марвеловиот универзум продолжува да се шири.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

ovagonema, 17.05.2017

prviot del za mene e daleku podobar ama i ovoj e super film. bandata povtorno rastura!