Гринго

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Гринго

Филмот претставува црна комедија измешана со акција и драматична интрига кој ја истражува битката за опстанокот на бизнисменот Харолд Соинка (Дејвид Ојелово) кој се наоѓа себе си како ја преминува линијата од граѓанин кој го почитува законот до баран криминалец.

Оригинален наслов: Gringo
Почеток на филмот: 29.03.2018
Траење на филмот: 112 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Акција, Драма, Комедија
Глумци: Charlize Theron, Amanda Seyfried, Joel Edgerton
Режија: Nash Edgerton
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во возбудлива мешавина од црна комедија, акција и драматична интрига, Гринго патува кон Мексико, каде што малку воспитаниот бизнисмен Харолд Соинка (Дејвид Ојелово) се наоѓа себеси на милоста на неговите подмолни колеги, локални дилери на дрога и морално конфликтни платеници. Преминувајќи ја линијата од граѓанин кој го почитува законот, Харолд се бори да опстане во опасната ситуација во која се наоѓа, при што се поставува прашњето: Дали е надвор од опасност или е два чекора напред?

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.