Во голем стил

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Во голем стил

Очајни да ги платат сметките и да преживеат за своите најблиски, тројца доживотни пријатели ризикуваат се што имаат и ја ограбуваат банката која што ги има нивните пари.

Оригинален наслов: Going in Style
Почеток на филмот: 06.04.2017
Траење на филмот: 102 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Комедија, Криминалистички
Глумци: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Joey King, Matt Dillon
Режија: Zach Braff
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

„Во голем стил“ е римејк од 1979 година, филм на Мартин Брест. Три стари лица живеат на социјална помош од ден за ден, дури јадат и кучешка храна за да ги намалат трошоците за живот. Одеднаш, тие одлучуваат дека е доста, па планираат да ограбат банка. Единствен проблем е што тие не знаат да користат пиштол.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.