Џуџињата го возвраќаат ударот

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Џуџињата го возвраќаат ударот

Клои открива дека нејзините градинарски џуџиња не се такви како што изгледаат. Таа мора да направи одлука дали ќе продолжи по својот пат или ќе се вклучи во борба заедно со џуџињата против Троговите.

Оригинален наслов: Gnome Alone
Почеток на филмот: 01.02.2018
Траење на филмот: 84 Минути
Земја / година: CAN/2017
Жанр: Анимиран / цртан
Глумци: Tara Strong, Becky G., Olivia Holt
Режија: Peter Lepeniotis, Shelly Shenoy
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D

Содржина

Клои открива дека нејзините градинарски џуџиња не се такви како што изгледаат. Таа мора да направи одлука дали ќе продолжи по својот пат или ќе се вклучи во борба заедно со џуџињата против Троговите.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.