Геосторм

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Геосторм

Кога мрежата од сателити дизајнирани да ја контролираат глобалната клима почнуваат да ја напаѓаат Земјата, започнува трка со времето за да се открие вистинската закана пред да настане светска бура и да збрише се и секого.

Оригинален наслов: Geostorm
Почеток на филмот: 19.10.2017
Траење на филмот: 113 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Акција, Научна фантастика, Трилер
Глумци: Gerard Butler, Abbie Cornish, Ed Harris, Andy Garcia, Jim Sturgess
Режија: Dean Devlin, Danny Cannon
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D

Содржина

Кога катастрофалните климатски промени го загрозуваат преживувањето на Земјата, светските влади се обединуваат и создаваат програма Dutch Boy: светска мрежа на сателити што ја окружуваат планетата, вооружени со геоинженерски технологии дизајнирани да ги спречат природните катастрофи. По двегодишната успешна заштита на планетата, нешто тргнува наопаку. Двајца отуѓени браќа имаат задача да го решат дефектот на програмата, пред да може Геосторм да ја зафати планетата.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Viktor Atanasov, 14.11.2017

Filmot bese odlicen, dobra ekipa :)