Ноќ за игри

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Ноќ за игри

Група пријатели кои редовно се сретнуваат во ноќите за играње игри се обидуваат да го решат мистериозното убиство.

Оригинален наслов: Game Night
Почеток на филмот: 22.02.2018
Траење на филмот: 102 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Комедија, Акција
Глумци: Jason Bateman, Rachel McAdams, Billy Magnussen, Sharon Horgan
Режија: Jonathan Goldstein, John Francis Daley
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Приказната во филмот се одвива помеѓу група пријатели кои редовно се состануваат за да ја поминат ноќта заедно со дружење и играње. Тие вечери претставуваат долгогодишна традиција и бегство од секојдневните грижи, се додека една вечер тие не се сведоци на случувања што ќе го променат животот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

vlada, 24.02.2018

Ne e losh