Семејство без сопирачки

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Семејство без сопирачки

Едно семејство тргнува со своето ганц ново мини комбе во раните утрински часови за да го избегне сообраќајниот метеж за летните одмори.

Оригинален наслов: À fond
Почеток на филмот: 12.01.2017
Траење на филмот: 96 Минути
Земја / година: FRA, MKD/2016
Жанр: Комедија
Глумци: José Garcia, André Dussollier, Caroline Vigneaux, Josephine Callies, Stylane Lecaille
Режија: Nicolas Benamou
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Едно семејство тргнува со своето ганц ново мини комбе во раните утрински часови за да го избегне сообраќајниот метеж за летните одмори. Таткото, Том, ја става својата електронска контрола на 130 km/h. Кога последниот гаф на Бен, очувот, ја тера Јулија, огорчено, да побара од нив да се вратат, Том сфаќа дека тој не може повеќе да го контролира неговото возило. Шал таблата не реагира, брзината е заглавена на 130 km/h. Сите мерки за да се забави возилото преполно со луѓе се залудни. Луд автомобил, шест патници на раб на нервен слом и ужасен сообраќаен метеж барем во следните 200 км....

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.