Педесет нијанси ослободени

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Видете ги сите коментари
Педесет нијанси ослободени

Џејмс Дорнан и и Дакота Џонсон се враќаат како Кристијан Греј и Анастасија Стил во Педесет нијанси ослободени, третиот дел базиран на светскиот бестселер „Педесет нијанси”. Продолжението на настаните започнати со блокбастерите во 2015 и 2017 кои заработија речиси 950 милиони долари низ светот, новата поставка доаѓа за Денот на вљубените 2018.

Оригинален наслов: Fifty Shades Freed
Почеток на филмот: 08.02.2018
Траење на филмот: 109 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Еротика, Драма
Глумци: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, Eric Johnson
Режија: James Foley
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Џејмс Дорнан и и Дакота Џонсон се враќаат како Кристијан Греј и Анастасија Стил во Педесет нијанси ослободени, третиот дел базиран на светскиот бестселер „Педесет нијанси”. Продолжението на настаните започнати со блокбастерите во 2015 и 2017 кои заработија речиси 950 милиони долари низ светот, новата поставка доаѓа за Денот на вљубените 2018. Педесет Нијанси Ослободени е режиран од режисерот на Педесет Нијанси Потемно (Страв, Куќа од Карти) и уште еднаш во продукција на Мајкл Де Лука, Дана Брунети и Маркус Висциди, покрај Е Л Џејмс, творецот на блокбастер серијата. Сценариото е на Ниал Леонард, според романот на Џејмс.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Видете ги сите коментари

Mya1, 31.03.2018

Extra

Kambovski, 28.02.2018

dobar

EliG, 24.02.2018

Odlicen :)