Педесет нијанси сиво

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Педесет нијанси сиво

Животот на Анастасија Стил се менува засекогаш кога ќе го запознае убавиот, но измачен, милијардерот Кристијан Греј.

Оригинален наслов: Fifty Shades of Grey
Почеток на филмот: 12.02.2015
Траење на филмот: 126 Минути
Земја / година: USA/2014
Жанр: Еротика, Романтичен / љубовен
Глумци: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Jennifer Ehle
Режија: Sam Taylor-Johnson
Дистрибутер: United International Pictures
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кога Анастасија Стил, студент по литература, оди да го интервјуира богатиот Кристијан Греј, како услуга за нејзината цимерка Кејт Кавана, таа се соочува со еден убав, брилијантен и заплашувачки човек. Невината и наивна Ана започнува да сфаќа дека таа го сака него, и покрај неговата енигматичност, таа очајнички сака да биде блиску до него. Неможејќи да одолее на убавината на Ана и нејзиниот независен дух, Кристијан признава дека и тој ја сака, меѓутоа на свој начин. Ана започнува да се двоуми кога започнува да ги открива вкусовите на Кристијан Греј - и покрај неговата желба за успех, мултинационални компании, неговото огромно богатсво, неговото сакано семејство - Греј е обземен од потребата да се е под негова контрола.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.