Педесет нијанси потемно

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Видете ги сите коментари
Педесет нијанси потемно

Додека Кристијан се бори со своите внатрешни демони, Анастасија мора да се соочи со гневот и завидувањата на жените пред неа.

Оригинален наслов: Fifty Shades Of Grey 2: Fifty Shades Darker
Почеток на филмот: 09.02.2017
Траење на филмот: 123 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Драма, Еротика
Глумци: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Kim Basinger, Luke Grimes
Режија: James Foley
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Додека Кристијан се бори со своите внатрешни демони, Анастасија мора да се соочи со гневот и завидувањата на жените пред неа.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Видете ги сите коментари

Tome1, 21.02.2017

Predobar e filmot :D

bleys, 21.02.2017

dno mizerija uzas

Anna7, 19.02.2017

Extra :D