Малиот голем живот

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Малиот голем живот

„Малиот голем живот“ говори за тоа што би се случило ако, по изумот на норвешкиот научник во филмот, постои формула која ги смалува луѓето на висина од десет сантиметри.

Оригинален наслов: Downsizing
Почеток на филмот: 01.02.2018
Траење на филмот: 138 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Драма, Комедија
Глумци: Matt Damon, Kristen Wiig, Christoph Waltz, Jason Sudeikis
Режија: Alexander Payne
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

„Малиот голем живот“ говори за тоа што би се случило ако, по изумот на норвешкиот научник во филмот, постои формула која ги смалува луѓето на висина од десет сантиметри. Така смалени луѓето сфаќаат колку изнесуваат животните трошоци во новото опкружување. Со ветувањата дека ќе имаат подобар живот, еден сосема обичен човек, Пол (Мет Дејмон) со сопругата Одри (Кристин Виг) носи одлука да го напушти својот стресен живот, да се смали и пресели во нова, мала заедница. Тој избор ќе покрене лавина на нови предизвици и животни авантури.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

baleno77, 13.02.2018

слаб филм и далеку од комедија

Трејлерот е направен од првите 20 мин од филмот останатите 2 саата не се случува ништо и завршува речиси без никаква поента...