Насоки

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Насоки

Роуд-муви сместен во денешна Бугарија, земјата останува оптимистички настроена, главно затоа што сите реалисти и песимисти веќе ја напуштиле!

Оригинален наслов: Posoki
Почеток на филмот: 07.06.2018
Траење на филмот: 103 Минути
Земја / година: BGR, DEU, MKD/2017
Жанр: Драма
Глумци: Ivan Barnev, Georgi Kadurin, Borisleva Stratieva, Anna Komandareva, Theodore Vassilev
Режија: Stephan Komandarev
Дистрибутер: Сектор Филм
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Роуд-муви сместен во денешна Бугарија, земјата останува оптимистички настроена, главно затоа што сите реалисти и песимисти веќе ја напуштиле! На состанок со својот банкар, еден сопственик на мал бизнис кој вози такси, открива дека износот на митото коешто треба да го потплати за да добие заем се удвоил. На работ на лудило, тој го застрелува неговиот банкар, а потоа и себеси. Инцидентот разгорува национална дебата на едно ток-шоу на радио за тоа како очајот надвладеал над граѓанското општество. Во меѓувреме, шест таксисти и нивните патници се движат во ноќта, секој еден со надеж за посветла иднина...

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.