Подлиот јас 3

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Видете ги сите коментари
Подлиот јас 3

Погледнете ги новите авантурите на Гру и малите мињони предизвикани од доаѓањето на изгубениот брат близнак на Гру, Дру.

Оригинален наслов: Despicable Me 3
Почеток на филмот: 29.06.2017
Траење на филмот: 91 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија
Глумци: Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker, Miranda Cosgrove
Режија: Pierre Coffin & Kyle Balda
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Погледнете ги новите авантурите на Гру и малите мињони предизвикани од доаѓањето на изгубениот брат близнак на Гру, Дру. Гласот на Дру во ова продолжение е на комичарот Стив Карел. Треј Паркер, еден од креаторите на „South Park“, го позајмува гласот на лошиот Балтазар Брет, кој како дете бил ѕвезда, а сега како возрасен човек е опседнат со ликовите од 80-те години. Балтазар ќе биде најголемиот непријател на Гру.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Видете ги сите коментари

Nikila6, 11.11.2017

losho

se zdupiv bolje e lego ninjago

FidgetSpinner, 21.06.2017

алаху акбар

MaksimKrstevski, 21.06.2017

i love minions