Ото: Истражувачот на длабочини

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Ото: Истражувачот на длабочини

Во 2100 година, кога човештвото ја напуштa земјата, колонија на екстравагантни суштества се уште успева да преживее во најдлабоката бездна на океанот.

Оригинален наслов: Deep
Почеток на филмот: 11.05.2017
Траење на филмот: 96 Минути
Земја / година: ESP/2016
Жанр: Анимиран / цртан
Глумци: Phil LaMarr, Jess Harnell, Jeff Bennett
Режија: Julio Soto Gurpide
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D

Содржина

Во 2100 година, кога човештвото ја напуштa земјата, колонија на екстравагантни суштества се уште успева да преживее во најдлабоката бездна на океанот. Ото, авантуристички октопод, последен од неговиот вид, живее со неговите двајца безусловни пријатели: Ево, нервозна и несмасна риба, и Алис, невротично ракче. Кога при една несреќа ќе се уништи нивниот дом, чуварот на бездната, Кракен, ќе ги испрати Ото и неговите пријатели на опасно патување во потрага по нов дом. Во нивната мисија, тие ќе се сретнат со Маура, незаситна јагула, и тие заедно ќе патуваат до места како потопениот град Њујорк, Титаник или Арктикот, соочувајќи се со опасни непријатели и смешни ситуации.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.