Последна желба

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Последна желба

Др. Пол Керси е искусен хирург кој го има посветено својот живот на спасување туѓи животи. По нападот на неговото семејство, Пол решава сам да ја изнесе правдата на виделина.

Оригинален наслов: Death Wish
Почеток на филмот: 03.05.2018
Траење на филмот: 111 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Акција, Драма
Глумци: Bruce Willis, Vincent D'Onofrio, Elisabeth Shue, Dean Norris
Режија: Eli Roth
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Др. Пол Керси (Брус Вилис) е хирург кој ги гледа последиците од нападот во неговиот град, се додека не ги донесат неговата сопруга (Елизабет Шу) и неговата ќерка (Камила Мороне) во брзата помош, кои биле нападнати во нивниот приградски дом. Додека полицијата е преокупирана со решавање на криминалот, Пол одлучува самиот да ја пронајде правдата и да ги најде напаѓачите на неговото семејство. Како што анонимниот убиец на криминалци го привлекува вниманието на медиумите, градот се запрашува дали овој убиец е ангел чувар... или носител на смртта.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.