Братство на крадци

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Братство на крадци

Криминална сага која ги следи животите на елитната единица на Одделот на Шериф од Лос Анџелес и најуспешната екипа на грабежи во државата, додека крадците планираат навидум невозможен грабеж на Федералната Банка.

Оригинален наслов: Den of Thieves
Почеток на филмот: 25.01.2018
Траење на филмот: 139 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Акција, Драма
Глумци: Gerard Butler, Pablo Schreiber, O'Shea Jackson Jr., Curtis "50 Cent" Jackson
Режија: Christian Gudegast
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Криминална сага која ги следи животите на елитната единица на Одделот на Шериф од Лос Анџелес и најуспешната екипа на грабежи во државата, додека крадците планираат навидум невозможен грабеж на Федералната Банка.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.