Colossal

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Colossal

Една девојка открива дека катастрофалните настани што се случуваат се директно поврзани со нејзиниот нервен слом што го преживеала.

Оригинален наслов: Colossal
Почеток на филмот: 20.04.2017
Траење на филмот: 116 Минути
Земја / година: CAN, ESP/2016
Жанр: Авантура, Научна фантастика, Трилер
Глумци: Anne Hathaway, Jason Sudeikis, Dan Stevens, Tim Blake Nelson, Austin Stowell
Режија: Nacho Vigalondo
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Глорија е обична девојка која откако е избркана од нејзиниот стан во Њујорк од страна на нејзиниот дечко е принудена да се врати во својот роден град.
Откако ќе ги слушне вестите дека огромно суштество го уништува Сеул, доаѓа до сознание дека нејзиниот навидум обичен живот има огромен ефект врз судбината на светот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.