Скриена убавина

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Скриена убавина

Кога еден извршен маркетинг директор од Њујорк страда од голема трагедија, тој се повлекува од животот и бара одговори од универзумот со пишувања писма.

Оригинален наслов: Collateral Beauty
Почеток на филмот: 29.12.2016
Траење на филмот: 103 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Драма
Глумци: Will Smith, Naomie Harris, Keira Knightley
Режија: David Frankel
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кога еден извршен маркетинг директор од Њујорк страда од голема трагедија, тој се повлекува од животот. Додека неговите пријатели очајно се обидуваат да воспостават контакт со него и да го вратат во живот, тој бара одговори од универзумот со пишувања писма на „Љубов, време и смрт“. Така е се додека тој не започне да добива неочекувани лични одговори со што започнува да ги разбира како и оние коишто претрпеле голема загуба можат да откријат моментни на значење и убавина.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.