Chips

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Chips

Погледнете ги секојдневните авантурите на двајцата полицајци од Калифорниската патрола на автопатите.

Оригинален наслов: Chips
Почеток на филмот: 23.03.2017
Траење на филмот: 110 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Акција, Комедија
Глумци: Michael Peña, Dax Shepard, Jessica McNamee
Режија: Dax Shepard
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Полицајците Френсис Пончерело и Џон Бејкер од Калифорниската патрола на автопатите (California Highway Patrol - CHiPs) се задолжени за редот на патиштата, помагаат на медицинските служби, пишуваат казни, а понекогаш истражуваат злосторства.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.