Клубот на задоволни жени

Клубот на задоволни жени

Животот на четири долгогодишни пријателки им се менува засекогаш откога ќе ја прочитаат „Педесет нијанси сиво“ во нивниот литературен клуб.

Оригинален наслов: Book Club
Почеток на филмот: 31.05.2018
Траење на филмот: 108 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Комедија
Глумци: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen
Режија: Bill Holderman
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Даен (Даен Китон) останува вдовица по 40 години брак. Вивиан (Џејн Фонда) сеуште се забавува со мажи без никакви обврски. Шерон (Кендис Берген) сеуште е во долг процес на развод. Бракот на Керол (Мери Стинберген) е во пад веќе 35 години. Животот на четирите доживотни пријателки се свртува наопачки кога во нивниот литературен клуб ќе се појави книгата „Педесет нијанси сиво“. Од откривањето на нова романса до повторно разгорување на старите пламени, тие меѓусебно се инспирираат да го направат следното поглавје најдоброто поглавје.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.