Заслепени

Заслепени

По апсењето на сопругот поради вмешаност во корупција, Сузан добива општествена корисна казна – работа во Домот за лица со оштетен вид.

Оригинален наслов: Blind
Почеток на филмот: 14.09.2017
Траење на филмот: 109 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Драма, Романтичен / љубовен
Глумци: Alec Baldwin, Demi Moore, Dylan McDermott
Режија: Michael Mailer
Дистрибутер: FAME Solutions
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

По апсењето на сопругот поради вмешаност во корупција, Сузан добива општествена корисна казна – работа во Домот за лица со оштетен вид. Таму го запознава Бил, писател кој е на рехабилитација по сообраќајната несреќа во која неговата сопруга погинува. Двајцата развиваат романтичен однос, но целата ситуација се комплицира кога во животот на Сузан повторно се појавува нејзиниот сопруг кој наслутува што се случува.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.