Истребувач 2049

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Истребувач 2049

Триесет години по настаниот од првиот филм, новиот истребувач, полицаецот К од полицијата од Лос Анџелес (Рајан Гослинг) ја открива долго чуваната тајна што има можност да предизвика хаос во општеството и да стави крај на човештвото. Откритието на К го носи во потрага по Рик Декард (Харисон Форд), бивши полицаец од Лос Анџелес кој што е исчезнат веќе 30 години.

Оригинален наслов: Blade Runner 2049
Почеток на филмот: 05.10.2017
Траење на филмот: 163 Минути
Земја / година: CAN, USA, GBR/2017
Жанр: Научна фантастика
Глумци: Harrison Ford, Ryan Gosling, Ana de Armas, Robin Wright, Jared Leto
Режија: Denis Villeneuve
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Триесет години по настаниот од првиот филм, новиот истребувач, полицаецот К од полицијата од Лос Анџелес (Рајан Гослинг) ја открива долго чуваната тајна што има можност да предизвика хаос во општеството и да стави крај на човештвото. Откритието на К го носи во потрага по Рик Декард (Харисон Форд), бивши полицаец од Лос Анџелес кој што е исчезнат веќе 30 години.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.