Берлински синдром

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Берлински синдром

Страсна романса на одмор доведува до опсесивни односи, кога австралиска репортерка едно утро се буди во стан во Берлин и не може да оди.

Оригинален наслов: Berlin Syndrome
Почеток на филмот: 15.02.2018
Траење на филмот: 116 Минути
Глумци: Teresa Palmer,Max Riemelt,Matthias Habich,Emma Bading,Elmira Bahrami,Christoph Franken,Lucie Aron,Nassim Avat,Thuso Lekwape,Lara Marie Müller,Viktor Baschmakov,Matthias Russel,Mascha Wolf,Rene Barra
Режија: Cate Shortland
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Страсна романса на одмор доведува до опсесивни односи, кога австралиска репортерка едно утро се буди во стан во Берлин и не може да оди.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.