Убавицата и ѕверот

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Убавицата и ѕверот

Адаптација на познатата дизниева бајка за монструозниот принц и младата девојка кои што се заљубуваат.

Оригинален наслов: Beauty and the Beast
Почеток на филмот: 16.03.2017
Траење на филмот: 130 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Фантазија
Глумци: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Ian McKellan, Emma Thompson
Режија: Bill Condon
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Дизниевата класична бајка повторно адаптирана со нови актери. Млад принц, заробен во облик на чудовиште, може да биде ослободен само од вистинска љубов. Пристигнува неговата единствена шанса, Бела, единствениот човек кој што влегува во замокот по неговото маѓепсување.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

ovagonema, 30.03.2017

originalnata animacija e sekako nedopirliva ama filmov e mnogu dobro napravenn, rezija gluma peenje se e super, posebno pesnite od originalot..... a luke evans e roden za da go glumi gaston

Jovana Mahir, 22.03.2017

Fairytales Magic!!!!!!

THE BEST ONE!!!!!!