Балерината и Виктор

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Балерината и Виктор

Сираче сонува да стане балерина и бега од запоставената Бретања за Париз, каде успева да положи тест на местото на друго девојче и станува ученик во Гранд Опера Хаус.

Оригинален наслов: Ballerina
Почеток на филмот: 05.01.2017
Траење на филмот: 91 Минути
Земја / година: CAN, FRA/2016
Жанр: Семеен, Авантура, Анимиран / цртан
Глумци: Elle Fanning, Dane DeHaan, Maddie Ziegler, Carly Rae Jepsen
Режија: Eric Summer, Éric Warin
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D

Содржина

Сираче сонува да стане балерина и бега од запоставената Бретања за Париз, каде успева да положи тест на местото на друго девојче и станува ученик во Гранд Опера Хаус.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Broom Rider, 18.01.2017

Simpaticen i interesen film koj ke vi gi zgree srcata bez ogromni dozi na nasilstvo i agresija. Kerka mi saka da go gledame po vtor pat :)