Лошиот Самарјанин

Лошиот Самарјанин

Двајца провалници се спречени во својата намера да ограбат еден дом од жената која што е заробена во домот.

Оригинален наслов: Bad Samaritan
Почеток на филмот: 24.05.2018
Траење на филмот: 116 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: David Tennant, Kerry Condon, Robert Sheehan
Режија: Dean Devlin
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Камериер развива план како да ги ограбува куќите на богатите муштерии. Работите одат како подмачкано се додека не ограби погрешен муштерија и открие дека во неговиот дом тој чува заробена жена. Од страв дека ќе оди во затвор, тој ја остава жената таму каде што е и се јавува во полиција, кои не откриваат ништо сомнително кога ќе се појават во домот. Сега, камериерот мора да го издржи гневот на киднаперот кој се обидува да му се одмазди, додека очајно се обидува да ја пронајде и спаси заробената жена што ја остави зад себе.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.