Божиќ кај лошите мајки

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Божиќ кај лошите мајки

„Божиќ кај лошите мајки“ ги следи трите потценети и преоптеретени жени додека се спротиставуваат на предизвиците и очекувањата за Супер Купот за мајки: Божиќ.

Оригинален наслов: A Bad Moms Christmas
Почеток на филмот: 09.11.2017
Траење на филмот: 106 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Комедија
Глумци: Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell, Christine Baranski, Susan Sarandon
Режија: Jon Lucas, Scott Moore
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

„Божиќ кај лошите мајки“ ги следи трите потценети и преоптеретени жени додека се спротиставуваат на предизвиците и очекувањата за Супер Купот за мајки: Божиќ. И доколку создавање на совршен викенд за Божиќ за нивното семејство не е доволно тешко, тие треба да го направат сето тоа заедно со нивните мајки. Тие ќе успеат да ги редефинираат правилата како да ги направите празниците посебни за сите и ќе го обноват односот со своите мајки.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Nikila6, 11.11.2017

ccc

bolje beshe kecot