Одмаздници: Војна на бесконечноста

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Видете ги сите коментари
Одмаздници: Војна на бесконечноста

Марвеловиот филм „Одмаздници: Војна на бесконечноста“ е невидено филмско остварување кое е креирано во текот на десет години, а го опфаќа целиот Марвелов универзум.

Оригинален наслов: Avengers: Infinity War
Почеток на филмот: 26.04.2018
Траење на филмот: 148 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Акција
Глумци: Robert Downey Jr., Bendict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Chadwick Boseman
Режија: Anthony Russo, Joe Russo
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

На платното ни ја носат финалната и најсмртоносна пресметка на сите времиња. Одмаздниците и нивните сојузници, супер јунаците, ќе мораат да бидат подготвени да жртвуваат се како би го поразиле моќниот Танос пред тој да го уништи светот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Видете ги сите коментари

, 30.04.2018

Holy Shit

Така го видов филмот минатата ноќ и беше неверојатно, возбудливо, умно и лудо во исто време, почит кон студиите на Марвел за повлекување на таква одлична работа со балансирање на приказната и ликовите, а крај беше толку разочарувачки. 10/10

, 26.04.2018

Epski nastan!

Od moment vo moment katapultirani niz spektakularni realnosti koi kreiraat legendarni nastani i himni, za heroite koi na sebe ja prevzemaat odgovornosta za spasuvanje na postoenjeto kakvo sto go znaeme...

, 26.04.2018

Неверојатен Филм!

Дефинитивно филмов е MUST-WATCH! Тажен, Спектакуларен, Смешен, дел од се има!