Avec l'amour

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Avec l'amour

Дионис не е само обичен наставник по биологија пред пензионирање. Тој има пасија, има сон. Наместо жена му, навечер друштво му прават над сто стари автомобили!

Оригинален наслов: Avec l'amour
Почеток на филмот: 25.08.2017
Траење на филмот: 76 Минути
Земја / година: MKD/2017
Жанр: Документарен, Драма, Комедија
Глумци: Dionis Pashlakov, Grozdanka Pashlakova
Режија: Ilija Cvetkovski
Дистрибутер: Tris Films dooel
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Дионис не е само обичен наставник по биологија пред пензионирање. Тој има пасија, има сон. Наместо жена му, навечер друштво му прават над сто стари автомобили! Баш таму, на периферијата на здодевниот град, меѓу купиштата ʹрѓосани железа, тој ја наоѓа радоста на постоењето. Додека сонува да отвори музеј за стари автомобили, неговата помлада жена едвај врзува крај со крај, правејќи свадбени и роденденски торти. Веќе звучи како вистинска љубовна приказна, нели?

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.