Атомска русокоса

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Атомска русокоса

Таен агент на МИ6 е испратен во Берлин за време на Студената војна за да го истражува убиството на колега агент и да ја пронајде листата на двојни агенти.

Оригинален наслов: Atomic Blonde
Почеток на филмот: 17.08.2017
Траење на филмот: 119 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Акција, Трилер
Глумци: Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman, Sofia Boutella
Режија: David Leitch
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Најдобриот таен агент на МИ6, агентот Лорен Бротон (Терон), подеднакво сензуална и дива, подготвена е да преживее на нејзината невозможна мисија. Испратена сама во Берлин за да извлече бесценето досие надовор од дестабилираниот град, таа ги здружува силите со шефот на станицата Дејвид Персивал (Џејмс МекАвој) за да се извлече од најкрвавите игри на шпиони.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

, 21.08.2017

Quality Content

Quality Content

, 24.08.2017

Одличен филм.

, 14.09.2017

jas

p r e d o b a r