Анабела: Почеток

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Анабела: Почеток

Неколку години по трагичната смрт на нивната ќерка, кукларот и неговата сопруга примаат во нивниот дом калуѓерка и неколку девојчиња од затвореното сиропиталите, по што набрзо тие стануваат мета на демонската кукла, Анабела.

Оригинален наслов: Annabelle: Creation
Почеток на филмот: 10.08.2017
Траење на филмот: 114 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Lulu Wilson, Philippa Coulthard
Режија: David F. Sandberg
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Неколку години по трагичната смрт на нивната ќерка, кукларот и неговата сопруга примаат во нивниот дом калуѓерка и неколку девојчиња од затвореното сиропиталите, по што набрзо тие стануваат мета на демонската кукла, Анабела.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.