Ана Каренина: Сеќавањата на Вронски

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Ана Каренина: Сеќавањата на Вронски

Дејствието на филмот се одвива во време на руско-јапонската војна, во Манџурија. Главниот хирург на руската војна болница им ги спасува животите на неколку ранети официри, помеѓу нив и на грофот Вронски.

Оригинален наслов: Anna Karenina. Istoriya Vronskogo
Почеток на филмот: 12.10.2017
Траење на филмот: 146 Минути
Земја / година: RUS/2017
Жанр: Драма
Глумци: Elizaveta Boyarskaya, Kirill Grebenshchikov, Vitaliy Kishchenko
Режија: Karen Shakhnazarov
Дистрибутер: FAME Solutions
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Дејствието на филмот се одвива во време на руско-јапонската војна, во Манџурија. Главниот хирург на руската војна болница им ги спасува животите на неколку ранети официри, помеѓу нив и на грофот Вронски. Откако ќе го дознае неговиот идентитет, оди во болничкиот стационар каде му соопштува дека суровата игра на судбината придонела баш тој да му го спаси животот, бидејки токму грофот го смета виновен за трагедијата на неговото семејство. “Моето име е Сергеј Каренин господине Вронски, син единец на Ана Каренина“. Без гаење на никакви илузии и не барајки одговори, младиот Каренин директно му го поставува на Вронски прашањето кое го мачи целиот живот: што ја натерало неговата мајка на кобниот чин? После кратко двоумење Вронски одлучува да ја раскаже својата приказна за трагичната љубов со Ана Каренина. Вронски се навраќа во минатото, и со синот на Ана ги споделува сеќавањата на кои е заложник триесет години, забележувајки дека луѓето се сеќаваат само на она на што сакаат да се сеќаваат.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.