Малиот брод спасител

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Малиот брод спасител

После храбрата мисија за спасување за време на бура, младиот брод спасител Елијас е повикан да работи во Големото пристаниште.

Оригинален наслов: Elias og Storegaps Hemmelighet
Почеток на филмот: 15.02.2018
Траење на филмот: 76 Минути
Земја / година: NOR/2017
Жанр: Анимиран / цртан
Глумци: Marie Blokhus, Anderz Eide, Marcus Gunnarsen
Режија: Simen Alsvik, Karsten Fullu
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

После храбрата мисија за спасување за време на бура, младиот брод спасител Елијас е повикан да работи во Големото пристаниште. Возбудено прифаќа и го напушта стариот живот и пријателите, но набро сваќа дека поголемото не е секогаш подобро. Кога ќе открие како криминална банда ископува скапоцен метал кој има моќ да влијае на временските неприлики, Елијас ќе мора да побара помош од пријателите.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.