Амитивил: Будење

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Амитивил: Будење

Самохрана мајка се преселува со своите три деца во куќа опседната од духови, не знаејќи за крвавата историја на куќата.

Оригинален наслов: Amityville: The Awakening
Почеток на филмот: 27.07.2017
Траење на филмот: 93 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: Bella Thorne, Cameron Monaghan, Jennifer Jason Leigh, Jennifer Morrison, Mckenna Grace
Режија: Franck Khalfoun
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Belle (Bella Thorne),нејзината помлада сестра и братот близнак James (Cameron Monaghan) кој е во кома и нивната самохрана мајка Joan (Jennifer Jason Leigh) се селат во нова куќа. Селидбата е мотивирана од напорот да се заштедат пари за медицинските трошоци за James.
Сепак почнуваат да се случуваат чудни настани во куќата, како што е чудесното опоравување на James. Belle почнува да се сомнева дека нејзината мајка не им ја кажува целата вистина за новиот дом. Таа открива дека е тоа озогласената куќа Амитвил каде што биле извршени масовни убиства .

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.