Американска пасторала

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Американска пасторала

Свид Левов, некогашен легендарен средношколски спортист, сега е успешен бизнисмен, во брак со Дон, бивша мисица. Кога нејзината сакана ќерка тинејџерка исчезнува после осудувањето дека е за насилство, Свид се посветува да ја пронајде и поново да ја обедини својата фамилија.

Оригинален наслов: American Pastoral
Почеток на филмот: 23.03.2017
Траење на филмот: 114 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Драма
Глумци: Ewan McGregor, Jennifer Connelly, Dakota Fanning, Valorie Curry
Режија: Ewan McGregor
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Свид Левов, некогашен легендарен средношколски спортист, сега е успешен бизнисмен, во брак со Дон, бивша мисица. Кога нејзината сакана ќерка тинејџерка исчезнува после осудувањето дека е за насилство, Свид се посветува да ја пронајде и поново да ја обедини својата фамилија. Она што открива, го потресува до срж, присилувајќи го да чита меѓу редови и да се соочи со хаосот кој го обликува светот околу него.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.