Бери Сил: Американски оригинал

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Бери Сил: Американски оригинал

Пилот работи за ЦИА и како разнесувач на дрога на југ во текот на 80-те.

Оригинален наслов: American Made
Почеток на филмот: 24.08.2017
Траење на филмот: 116 Минути
Земја / година: USA/2016
Жанр: Трилер
Глумци: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright
Режија: Doug Liman
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Бери Сил е пилот регрутиран од ЦИА да врши извидување за растечката комунистичка закана во Централна Америка. Наскоро, тој станува задолжен за најголемата тајна операција на ЦИА во историјата на САД што го предизвика појавувањето на Меделин картелот кој за малку не го бутна Реган од Белата куќа заедно со скандалот во Иран.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Boko1983, 08.09.2017

Dejstvieto e predvidlivo no ima ubavi pejsazni sceni i pred se prikazna od ne taka dalecna istorija. Tom Cruise e najdobriot izbor za ovaa prikazna kako glaven lik.