Одеднаш

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Одеднаш

Навидум на Карстен се му е средено. Меѓутоа, во провинцискиот германски град, еден миг на слабост се претвора во катастрофа, разочарувањата носат гнев, правдата се крие зад лицемерието, а злото постепено се открива.

Оригинален наслов: Auf Einmal
Почеток на филмот: 05.01.2017
Траење на филмот: 112 Минути
Земја / година: DEU/2016
Жанр: Драма
Глумци: Sebastian Hülk, Julia Jentsch, Hanns Zischler, Sascha Alexander Gersak, Luise Heyer
Режија: Asli Özge
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Навидум на Карстен се му е средено. Меѓутоа, во провинцискиот германски град, еден миг на слабост се претвора во катастрофа, разочарувањата носат гнев, правдата се крие зад лицемерието, а злото постепено се открива. По забавата во станот на Карстен, сите си одат освен Ана. Восхитен, Карстен и пристапува на оваа мистериозна жена. Не можеше да знае дека во момент на слабост, неговиот добро среден живот ќе излезе од контрола и ќе се претвори во катастрофа. Во овој мал провинциски германски град, разочарувањата носат гнев, правдата се крие зад лицемерието, а злото постепено се открива.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.