All eyez on me: Легендата за Тупак Шакур

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

All eyez on me: Легендата за Тупак Шакур

Ја открива вистинската и до сега нераскажана приказна за раперот, актер, поет и активист Тупак Шакур, кој што имал многу плоден творечки опус.

Оригинален наслов: All Eyez on Me
Почеток на филмот: 29.06.2017
Траење на филмот: 144 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Биографски, Драма, Мјузикл
Глумци: Demetrius Shipp Jr., Danai Gurira, Katerina Graham
Режија: Benny Boom
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Ја открива вистинската и до сега нераскажана приказна за раперот, актер, поет и активист Тупак Шакур, кој што имал многу плоден творечки опус. Филмот го следи Шакур од неговите рани денови во Њујорк, до неговата еволуција во еден од најпознатите и влијателни гласови во светот, па се до неговата прерана смрт на возраст од 25 години. Иако изгледало невозможно, неговиот талент, моќните текстови и револуционерниот начин на размислување, го претворија во културна икона чие наследство продолжува да опстојува долго по неговото заминување од овој свет.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.