Осмиот патник: Ковенант

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Осмиот патник: Ковенант

Екипажот на колонијален брод открива нов свет за кој што сметаат дека претставува рај, но се среќаваат со назамислива закана од која што планираат бегство.

Оригинален наслов: Alien: Covenant
Почеток на филмот: 18.05.2017
Траење на филмот: 127 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Акција, Хорор, Научна фантастика
Глумци: Katherine Waterston, Michael Fassbender, James Franco, Noomi Rapace
Режија: Ridley Scott
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Поврзани за далечна планета на другата страна од галаксијата, екипажот на колонијалниот брод Covenant откриваат нов свет за кој што мислат дека е неоткриен рај, но, всушност е многу опасен свет каде единствен жител е синтетичкиот Давид, преживеан од проколнатата експедиција Прометеј.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.