Тивко место

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Тивко место

Едно семејство живее изолирано во постојана тишина, стравувајќи од непозната закана што ги прати и напаѓа на било каков звук.

Оригинален наслов: A Quiet Place
Почеток на филмот: 05.04.2018
Траење на филмот: 95 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: John Krasinski, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds
Режија: John Krasinski
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Едно семејство живее изолирано во постојана тишина, стравувајќи од непозната закана што ги прати и напаѓа на било каков звук.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.