Неколку кумови 2

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Неколку кумови 2

Пристигна новото продолжение на филмот од 2011 година - „Неколку кумови 2“

Оригинален наслов: A Few Less Men
Почеток на филмот: 27.07.2017
Траење на филмот: 93 Минути
Земја / година: AUS/2017
Жанр: Комедија
Глумци: Xavier Samuel, Kris Marshall, Dacre Montgomery
Режија: Mark Lamprell
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Плановите на тројца млади дечки, облечени во црни венчални смокинзи, тргнуваат во погрешна насока.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.