Зои

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Зои

Во блиската иднина, најпрецизната технологија ги приближува науката и романтичните врски: Компјутерски тест може да ја одреди веројатноста на успехот на врската помеѓу личност и андроид – познати како „синтетики“ – кои се создадени со цел да бидат идеални партнери, тој кој никогаш нема да ве напушти.

Оригинален наслов: Zoe
Почеток на филмот: 18.10.2018
Траење на филмот: 109 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Романтичен / љубовен, Научна фантастика
Глумци: Ewan McGregor, Léa Seydoux, Theo James
Режија: Drake Doremus
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во блиската иднина, најпрецизната технологија ги приближува науката и романтичните врски: Компјутерски тест може да ја одреди веројатноста на успехот на врската помеѓу личност и андроид – познати како „синтетики“ – кои се создадени со цел да бидат идеални партнери, тој кој никогаш нема да ве напушти. Зои и Кол работат во истражувачки центар за развој на ваква технологија, каде и покрај инжинерскиот пристап кон романтиката со која се опкружени, започнуваат врска. Но една изненадувачка случка ќе направи раздор меѓу нив, заканувајќи се на нивната неприкосновена врска отварајќи поголеми филозофски прашања за љубовта, човечноста и автентичноста.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.