Нема да бидеш сама

Нема да бидеш сама

Оригинален наслов: You won't be alone
Почеток на филмот: 14.07.2022
Траење на филмот: 108 Минути
Земја / година: AUS, SRB, GBR/2022
Жанр: Хорор, Драма
Глумци: Noomi Rapace, Anamaria Marinca, Alice Englert, Carloto Cotta, Félix Maritaud, Sara Klimoska
Режија: Goran Stolevski
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во изолирано планинско село во 19ти век во Македонија, млада девојка е киднапирана и преобразена во вештерка од страна на прастар дух.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.