Јакари и величественото перо

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Јакари и величественото перо

Јакари, е најмладиот припадник на индијанскиот народ Сиукси, кој сам тргнува во потрага по Малиот Гром – нескротливото пони.

Оригинален наслов: Yakari, le film
Почеток на филмот: 14.01.2021
Земја / година: BEL, FRA, DEU/2020
Жанр: Авантура, Семеен
Режија: Toby Genkel, Xavier Giacometti
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

На тоа патување тој за прв пат е потполно сам далеку од дома, го посетува тотемот на Големиот Орел кој го дарува со величественото перо, како и со неверојатна вештина – да разговара со животните.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.