Икс-Мен: Мрачниот Феникс

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Икс-Мен: Мрачниот Феникс

Џин Греј почнува да развива неверојатни сили кои ја корумпираат и ја претвораат во мрачен феникс. Сега Икс-Мен ќе мора да одлучи дали животот на еден член вреди повеќе од сите луѓе што живеат во светот.

Оригинален наслов: X-Men: Dark Phoenix
Почеток на филмот: 06.06.2019
Траење на филмот: 114 Минути
Земја / година: USA/2019
Жанр: Акција, Авантура, Научна фантастика
Глумци: Sophie Turner, James McAvoy, Evan Peters, Jennifer Lawrence, Jessica Chastain
Режија: Simon Kinberg
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Во мрачниот Феникс, Икс-Мен се соочува со најстрашниот непријател од нивните редови, Џин Греј. За време на спасувачката мисија во свемирот, Џин е скоро убиена, кога неа ја погодува мистериозна космичка сила што ја прави бескрајно моќна, па почнува да ги повредува оние кои најмногу ги сака.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.