Погрешно свртување: Почеток

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Погрешно свртување: Почеток

Оригинален наслов: Wrong Turn: Foundation
Почеток на филмот: 13.05.2021
Траење на филмот: 109 Минути
Земја / година: DEU, USA, GBR/2019
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: Charlotte Vega, Adain Bradley, Bill Sage, Emma Dumont, Dylan McTee, Daisy Head, Matthew Modine
Режија: Mike P. Nelson
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Пријатели ја пешачат патеката Апалачиан кога се соочени со „Почетокот“, заедница на луѓе кои живеат во планините стотици години наназад.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.