Денови на гнев

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Денови на гнев

Оригинален наслов: Wrath of Man
Почеток на филмот: 10.06.2021
Траење на филмот: 118 Минути
Земја / година: USA/2021
Жанр: Акција, Трилер
Глумци: Jason Statham, Holt McCallany, Josh Hartnett, Jeffrey Donovan, Scott Eastwood
Режија: Guy Ritchie
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Мистериозен и остар, новиот чувар за комбе со пари ги изненадува неговите колеги кога неговите способности спречуваат грабеж врз комбето. Екипата се прашува кој е тој и од каде е дојден. Наскоро, мотивот на стрелецот стануваат јасни - сака да израмни стар долг.

Сите времиња за почеток

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.