Работилница

Работилница

Ла Циотат, јужна Франција. Антоан учествува во работилница за пишување, каде неколку млади луѓе се одбрани да напишат крими трилер со помош на Оливија, успешна авторка.

Оригинален наслов: Workshop
Почеток на филмот: 29.11.2018
Траење на филмот: 113 Минути
Земја / година: FRA/2018
Жанр: Драма, Мистерија
Глумци: Marina Foïs, Matthieu Lucci, Florian Beaujean
Режија: Laurent Cantet
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Задачата им е да ја истражат индустриската историја на местото, кое во себе носи некоја носталгија- за што Антоан воопшто не е заинтересиран. Тој е повеќе засегнат со модерниот свет, па набрзо почнуваат судири со групата и Оливија, која упорно се обидува да ја смири неговата агресивна природа.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.