Приказни од скриен град: Дрво на желбите

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Приказни од скриен град: Дрво на желбите

Оригинален наслов: The Wishmas Tree
Почеток на филмот: 27.05.2021
Траење на филмот: 90 Минути
Земја / година: AUS/2019
Жанр: Анимација
Глумци: Miranda Tapsell, Ross Noble, Kate Murphy, Ricard Cussó, Ryan Renshaw
Режија: Ricard Cussó
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кери Опашест опосум го смрзнува нејзиното родно место Скриен град откако посакала снежен и леден Вишмас на дрвото на желбите, загрозувајќи ги животите на жителите. Таа мора да оди на опасно патување за да ја поништи магијата и да го спаси својот дом и магичното дрво.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.